Bjergmarkshallen lægger i weekenden 31. maj og 1. juni rammen om DM 2014 i 3-mands floorball. Holbæk Bombers har fået tildelt værtskabet af Dansk Floorball Union.

For første gang skal Floorballklubben Holbæk Bombers afvikle et officielt Danmarksmesterskab i floorball. Der er tale om disciplinen 3-mands floorball, der spilles med 3 markspillere, ingen målmand og på en bane, der er 10×20 meter.

DM 2014 afvikles i samarbejde med Hvalsø Floorball, og de to klubber udbygger derved deres samarbejde, der for nylig udmøntede sig i et holdfællesskab på herresiden og en tilmelding til Danmarksturneringen 2014/2015.

– Vi har ikke før arrangeret så stort et stævne. Der kommer op mod 80 hold fra hele landet, og i omegnen af 350-400 spillere fordelt over de to dage, fortæller stævneleder Jens Albagaard fra Holbæk Bombers.

Seniorrækkerne spilles lørdag og ungdomsrækkerne søndag.

– Vi er naturligvis stolte over at have fået tildelt værtskabet, og vi har en lang række spændende tiltag i støbeskeen. Det er ikke så tit, man ser et DM i Holbæk, så vi vil gøre alt for at inddrage byen og borgerne i begivenheden.

– Og så er det også planen at involvere en masse floorballspillere og -fans over hele landet. Både op til DM 2014 og under DM-weekenden, afslutter Jens Albagaard.

Følg DM 2014 i 3-mands floorball på stævnesite og Facebook.

DM i floorball afholdes i Holbæk – PRESSEMEDDELELSE
Tagget på: