20150110_113714 (1)Lørdag 10. januar havde Holbæk Bombers fælles klubtræning under ledelse af Jacob Bøge (landsholds- og Benløse-spiller) og Jesper Nymann (Benløses fysiske træner).

Junior Bombers startede dagen med et træningspas, som startede med en god gang fysisk træning med Jesper, der især lagde vægt på opvarmning af alle kroppens dele og at få varmet musklerne ordentligt op. Men bestemt også at få mere styrke i træningen. Vi, trænere, gled lidt lidt i bagrunden, da vi godt kunne se, hvor det bar henad, når det blev dame- og herre-seniorernes tur.

Jacob havde nogle super opspilsøvelser med og der blev tid til skudøvelser også. I pausen gav Jacob vores juniorspillere et interessant indblik i, hvad der kræves for at blive elite floorball-spiller, tid til træning og fokus på sin kost for at nævne et par ting. Bagefter kunne vores spillere så se, hvor god man kan blive, da vi (med Jesper og Jacob på hver deres hold) sluttede træningspasset af med en kamp på storbane. Vi oplevede en juniortrup, der virkelig var koncentreret, lyttede og prøvede det bedste de kunne. Vi trænere sugede også til os og har allerede lagt vores opvarmning om og taget opspilsøvelserne til os.

Dernæst var det senioreners tur til at blive kørt igennem Jespers program. Der var selvfølgelig, som ventet, skruet gevaldig op for intensiteten. Muskler, som var blevet glemt i mange år, kom i gang. Vi var mange, der havde “glæde” af denne træning flere dage efter! Men det var også en øjenåbner for ens reelle fysiske tilstand….. Der er udviklingsmuligheder! Jacob havde igen rigtig gode øvelser med, som vi efterhånden fik styr på. Inden en afsluttede kamp blev der også tid til skudtræning. Holdene til den afsluttende kamp blev Damerne mod Herrerne (Damerne med Jesper og Jacob) og der blev gået til den! Damerne vandt kampen. Da undertegnede ikke var på det vindende hold, er resultatet glemt.

Holbæk Bombers siger tak til Jacob Bøge og Jesper Nymann for en inspirerende dag for både senioner og juniorspillere.

20150110_104832

Fælles klubtræning på landsholdsniveau