Junior Bombers U13 vs Lyngby FF: 2-4 (0-1, 0-3, 2-0)

Lørdag 17. januar havde Junior Bombers U13 besøg af Lyngby Floorball. Et hold som vi besejrede i den modsatte kamp i efteråret. I den kamp spillede vi absolut op til vores bedste, så inden kampen vidste alle,  hvad der skulle til for endnu en sejr over Lyngby. Ro, ingen fejl, masser af fight, at vi bakker hinanden op, masser af skud og lidt held.

Denne gang gik alle på banen med en koncentreret attitude. Vi stillede op med tre kæder, hvor kræfterne var ligeligt fordelt. Vi fortalte spillerene, at kæderne kunne ændres, hvis kampens udvikling nødvendiggjorde det. De første 10 min viste, at Holbæk i den grad var på plads, det var en rigtig god start, hvor vi spillede lige op med Lyngby. Desværre kommer Lyngby også i gang og de havde lært af sidste møde, de kommer meget hurtigere og aggressivt imod end ved vores sidste møde. Desværre er det også en fejl fra vores side, der gør at Lyngby kommer på 0-1. De sidste 5 min. af perioden bølger chancerne frem og tilbage, mens heldigvis har Niklas M.D. Hansen, vores faste målmand, valgt at spille en af sine absolut bedste kampe. Han laver flere fantastiske redninger og har mange igangsættende udkast. Perioden ender 0-1 til Lyngby og vi går til pausen med en følelse af at være med,  men også at det kræver lidt  større indsats for at få sejren.

2. periode er lidt en nedtur. Lyngby beviser, hvorfor de kun er besejret 2 gange i denne sæson og slår til med 3 mål. I denne periode tager Carl Kielberg, som sædvanlig en 2 min. udvisning. Vi går altså til pausen bagud 0-4!

I pausen får vi spillernes opbakning til at prøve en ny fordeling af spillere i kæderne; en “power” kæde og 2. kæde, hvor nogle spillere får uvante roller. Sidste periode starter derfor med Holbæk helt fremme og vi presser Lyngby i bund, der kommer masser af chancer, som virkelig udfordrer Lyngbys velspillende målmand. Allerede efter 1,5 min. tager Johan Svane desværre en 2 min. udvisning, men Holbæk fortsætter og 2 min. efter scorer Carl Kielberg med assist af Ludvig Merrildgård. 3. periode er virkelig intens og der bliver kæmpet! Trods at vi har delt kræfterne anderledes er alle tre kæder super gode. 1. kæden får lov til at slutte kampen af og Carl Kielberg scorer til 2-4 uden assist, hvilket bliver kampens resultat.

Spillerne vælger Niklas til MOM, det var uden tvivl hans indtil bedst spillede kamp. Han stod fantastisk. Trænerne vælger Carl, da han scorer 2 mål og selvom om det er blevet en vane, at han sidder i skammekrogen i minium 2 min. hver kamp. Rosende ord er der også til vores debutant Noah Svarre og vores piger. Emma Windelin spillede igen en cool kamp. Sacha Lenzt Helt og Alberte Albagaard (tilbage efter lang tids pause) spillede rigtig godt.