Fredag aften var Holbæk Bombers i Herlufsholm Idrætscenter for at spille mod HG/Næstved. Sidst de to hold mødtes, trak Bombers hjemme det længste strå med en snæver sejr på 6-5.

Denne gang med det en gentagelse med endnu en 6-5 sejr over holdet fra det sydsjællandske.

Bombers startede godt med at bringe sig foran 2-0 i 1. periode. Starten af 2. periode gav yderligere to scoringer til Bombers, der dermed førte med 4-0. Men halvvejs i perioden var det som om luften gik af ballonen for Bombers-spillerne. De lukkede HG/Næstved ind i kampen igen med to reduceringer. Dampen blev dog hold så meget oppe i Bombers-lejren, at det blev to ekstra scoringer de sidste fire minutter af perioden, mens HG satte en enkelt i kassen. Med en føring på 6-3 virkede kampen til at være afgjort – til Bombers’ fordel.

Halvvejs i 3. periode scorede HG/Næstved dog to mål, og bragte masser af spænding tilbage i kampen. Da spillerende træner Jannick Mortensen med halvandet minut tilbage af kampen fik en 2 minutters udvisning for hårdt spil, var det tæt på panik før lukketid. Bombers fik dog redet stormen af, og kunne drage nordpå med en sejr på 6-5.

Spillernes oplevelser af kampen

Thomas Kielberg:
Unødigt spændende. Med bl.a. en udvisning til Jannick 2 minutter før tid. Men vi holdt den. Synes vi spillede langsomt og havde kun få gode perioder.

Lars Kristensen:
Første periode havde vi godt styr på dem. 2. og 3. periode var lidt mere rodet også pga. udvisninger. Men set over hele kampen syntes jeg, at vi sad på det, hvor kun enkelte perioder tilhørte HG/Næstved. Vi havde også problemer med deres gulv “sportsgulv”, hvor bolden hang fast og pasningerne ikke blev hårde nok.

Paw Jensen:
Der var tre minutter, hvor jeg var alle vegne… God 1. periode som vi vandt 2-0 og var i fuld kontrol. 2 periode kommer vi hurtigt foran 3-0 og 4-0. Men så faldt niveauet – alle ville lave mål og opvisning, så vi lavede en masse fejl og det fik de et par mål på. Vi fik dog lidt bedre fat forsvarsmæssigt sidst i perioden. Sidste periode taber vi og er tæt på at smide det hele. Men de sidste fem minutter får vi rimelig styr på det til trods for en udvisning de sidste to minutter af kampen. Vi fik en afventende to minutters udvisning selvom vi havde bolden…? Det forstod vi ikke meget af. Vi sejlede i forsvaret og generelt lavede vi mange fejlafleveringer, især på tværs gik galt. Gulvet var et at de nyere gummigulve, der driller lidt. Vores angrebsspil var lyspunktet, men på en billig baggrund, for de dækkede virkelig skidt op på alle andre end Jannick.