Bramsnæs forsvarede sig godt, så Kasper Enevoldsen havde svært ved at få sine skud igennem

Lad det være sagt med det samme. Der er ikke meget at berette fra de to første perioder af kampen og lokalopgøret mod Bramsnæs. 0-0 stod det efter 40 minutter – og der var vist ikke over 10 afslutning i alt. Begge hold spillede forsigtigt og taktisk. Det store kendskab til hinanden gjorde, at spillerne var mere nervøse for at begå fejl, end de var opsatte på at lave noget godt.

I starten af 3. periode fik Bombers dog endelig hul på bylden. I en overtalssituation, hvor Bramsnæs’ Kevin Douglas havde fået en 2 minutters udvisning for høj stav, lykkedes det Martin Jørgensen med få sekunder igen af overtallet at sætte bolden ind bag en ellers godt spillende Bramsnæs-keeper Benjamin Sørensen.

Målet fik begge holds spil til at løsne sig en smule og resten af perioden bød da både på to ekstra mål og tre ekstra udvisninger. Kampen sluttede derfor med en fortjent 3-0 sejr til Holbæk Bombers, der stadig ligger nummer 2 i Serie 1, kreds 2.

Med sejren kan Holbæk Bombers stadig selv afgøre om de skal vinde rækken. Det kræver stadig en sejr over Jyderup Farmers søndag 6. marts 2016.