Trænger du til at komme i bedre form, men orker ikke den lange, hårde indsats? Så har vi et tilbud til dig, som du ikke kan sige nej til – og så er det ganske gratis!

I samarbejde med Center for Holdspil & Sundhed på Københavns Universitet tilbyder Holbæk Bombers nu et 8 ugers introduktionsforløb til floorball for mænd i alle aldre (18-99 år). Du får i introduktionsforløbet målt din kondition og vi kan nærmest garantere, at du får forbedret din sundhed.

Forskning fra Københavns Universitet har vist at regelmæssig floorball-træning effektivt kan forbedre bl.a. muskelmasse, kredsløbsfunktion og forøge iltoptagelsen, mens det sænker blodtryk og fedtprocent. Med udgangspunkt i denne forskning har Center for Holdspil & Sundhed kreeret et særligt forskningsbaseret floorball-koncept, hvor der lægges særlig vægt på leg og sved på panden.

Træningen

Instruktør Phillip George Brown

Der trænes én gang om ugen i de 8 uger, og der foregår i Boldhallen på Holbæk Seminarium. Den ugentlige træning foregår om onsdagen i tidsrummet kl. 19-20. Instruktør er Phillip George Brown, der er spiller på herreholdet i Holbæk Bombers og uddannet floorball-dommer.

Og fik vi nævnt, at det er GRATIS at deltage?

Vi har plads til 20 deltagere, så skynd dig at tilmelde dig. Vi starter onsdag 19. august og slutter onsdag 14. oktober.

Læs mere om introduktionsforløbet, og se hvordan du tilmelder dig, her: www.holbaekbombers.dk/8uger

Kvinderne viste vejen

Tidligere på året havde vi et lignende træningsprojekt for kvinder i alderen 30-60 år, hvor deltagerne fik forbedret deres kondition i gennemsnit 43%

Er du interesseret i at læse mere om vores motionsprojekt for kvinder, så klik på tagget #10uger nedenunder nyheden her.

 

Kom i form, mand!
Tagget på: