I samarbejde med Center for Holdspil og Sundhed på Københavns Universitet tilbyder Holbæk Bombers nu et intensivt 10 ugers træningsprojekt for kvinder i alderen 30-55 år. Træningsprojektet byder på 2 ugentlige træninger med floorball på Holbæk Seminarium.

Træningerne foregår tirsdage og torsdage i perioden 14. april til 18. juni 2015 – og det er ganske gratis.

Træningerne foregår:

  • Tirsdag kl. 19-20 i Boldhallen på Holbæk Seminarium, Seminarieparken 2, 4300 Holbæk
  • Torsdag kl. 19-20 i Boldhallen på Holbæk Seminarium, Seminarieparken 2, 4300 Holbæk

Forskning fra Københavns Universitet har vist, at floorball-træning 2 gange om ugen effektivt forbedrer kvinders knogletæthed, muskelmasse, kredsløbsfunktion og iltoptagelsen forøges, mens det sænker blodtryk og fedtprocent.

Som indledning på træningsprojektet vil alle deltagere blive tilbudt at få målt deres kondition – og samme måling foretages så ved projektets afslutning, så man kan se sine forbedringer.

Forløbet er en del af klubbens satsning i den store danske idrætsvision ‘Bevæg dig for livet’, der er et samarbejde mellem DIF, DGI og Dansk Floorball Union, hvor 600.000 flere danskere skal dyrke motion inden år 2025.

Projektet er endvidere støttet af Holbæk Kommune.

Læs mere om træningsprojektet her: www.holbaekbombers.dk/10uger.

Kontakt Jens Albagaard på jens@holbaekbombers.dk eller mobil 26 81 96 96 for at høre mere eller for at tilmelde dig træningsprojektet.

 

Træningsprojekt for kvinder med Københavns Universitet
Tagget på: